“Practise your Croatian” Forum

Lesson A1: I Speak Croatian

Lesson A1: I Speak Croatian

autor Loreta Gudelj -
Počet odpovědí: 0

Još jedan zadatak je uspješno odrađen, a lekcija A1 - "Govorim hrvatski!" je uspješno završena. Odvojimo sada trenutak za upoznavanje.
Pritisnite tipku za odgovor i ispričajte nam nešto o sebi. 
Budite svoji i iskoristite priliku za upoznavanje s drugim članovima zajednice. Veselimo se prilici da vas bolje upoznamo!

Tečaj za stupanj A1 možete pronaći ovdje.
Link na lekciju "Govorim hrvatski!" možete pronaći ovdje.

An excellent job was done and lesson A1 - "I speak Croatian!" was completed successfully. Now, let's take a moment to introduce ourselves.
Click the reply button below and tell us about yourself. 
Be yourself and take the opportunity to meet other members of the community. We look forward to getting to know you better!

You can find the course for level A1 here.
Link to the lesson "I speak Croatian!" can be found here.

I will start first: Zovem se Loreta, i dolazim iz Zagreba, glavnog grada Hrvatske. Ja sam povjesničarka umjetnosti i hispanistica trenutno radim kao voditeljica hrvatske zajednice na OLS platformi. Volim umjetnost, jezike te putovati i upoznavati različite kulture. Drago mi je što smo se upoznali!

I will start first: My name is Loreta, I come from Zagreb, the capital of Croatia. I am an art historian and Spanish philologist currently working as the Croatian community manager on OLS platform. I like art, languages and traveling and getting to know different cultures. Nice to meet you!

Loreta, OLS Community Manager – Croatian