A védőoltásokkal kapcsolatos tudatosság növelése alap- és középfokú oktatásban dolgozó szakemberek számára

A few hours
Beginner

Course details

A tanfolyamot segédeszközként hozták létre oktatási szakemberek számára azzal a céllal, hogy előmozdítsák a tantermekben a védőoltásokkal kapcsolatos tudatosságot és a védőoltásokba vetett bizalmat. Öt modulból áll, és szakértői tudást biztosít az oltóanyagok kifejlesztése és működése mögött meghúzódó tudományokról. Ön értékes betekintést nyerhet az oltóanyag-fejlesztésre és -engedélyezésre vonatkozó nemzeti és uniós szintű szabályokba és biztonsági előírásokba, és jobban megértheti a klinikai vizsgálatok mögött rejlő tudományos szigort, a nemzeti oltási ütemterveket és a védőoltások előnyeit a különböző életszakaszokban. Ezen túlmenően a tanfolyam az oltások körüli általános mítoszok kezelésével és tudományos válaszokkal mozdítja elő a védőoltásokkal kapcsolatos ismereteket.  

Ez a tanfolyam megfelelő szintű információs és kommunikációs eszközöket biztosít az oktatási szakemberek számára ahhoz, hogy az általános és középiskolás tanulókkal megismertethessék a védőoltásokat.  

A tanfolyam minden egyes modulja tartalmaz egy előtesztet, oktatóvideókat, valamint egy utótesztet és egy tanulók számára készült magyarázó videót. A modulok egymástól függetlenek, és tetszőleges sorrendben elvégezhetők.

Target audience

Az alap- és középfokú oktatásban dolgozó szakemberek.

Learning objectives

  • Az oltóanyagokkal és a védőoltásokkal kapcsolatos ismeretek fejlesztése vagy elmélyítése   
  • A megértés és a pozitív hozzáállás előmozdítása   
  • A kommunikációs készségek előmozdítása az alap- és középfokú oktatásban részt vevő tanulók körében

Offered by

This content is offered by the European Commission. The European Commission is the European Union's politically independent executive arm. It is alone responsible for drawing up proposals for new European legislation, and it implements the decisions of the European Parliament and the Council of the European Union.

0 (0)

Schedule

  1. Üdvözlés
  2. 1. modul – Mik azok az oltóanyagok, és hogyan működnek?
  3. 2. modul – Az oltóanyagok hatásossága és biztonságossága
  4. 3. modul – Védőoltás az élet különböző szakaszaiban
  5. 4. modul – Nemzeti oltási ütemtervek
  6. 5. modul – A védőoltásokkal szembeni bizalmatlanság és népszerű mítoszok: tény vagy fikció

Tags