“Practise your Romanian” Forum

Introduce Yourself to the Community in Romanian

Introduce Yourself to the Community in Romanian

by Roxana OLS Community Manager -
Number of replies: 3

EN: 

Hey everyone, 

For those of you who have already completed the module "I speak Romanian" in My Romanian Course A1, now it's your time to shine! Practice what you learned by presenting yourself to the members of the OLS Community. 

Are you ready? 

You can start by filling in the blanks and adding anything else you would like to share:

Hello everyone!  My name is ___, I am from ___ and I live in ___. My biggest hobby is ____. My favorite food is ____. If you knew me well, you would know that I _____. I look forward to meeting everyone!  Warm wishes, ____. 

It's your turn now! Introduce yourself in Romanian below! 

This is a good way to meet other learners, so I invite you to introduce yourself below! 

Roxana, OLS Community Manager - Romanian 

RO:

Bună tuturor, 

Pentru aceia dintre voi care au completat deja modulul "I speak Romanian" in My Romanian Course A1, acum este timpul vostru să străluciți! Exersați ce ați învățat prezentandu-vă celorlalți membri din Comunitatea OLS. 

Sunteti pregatiti? 

Puteți începe prin a completa spatiile libere, dar puteti adauga in comentarii orice altceva ati vrea sa adãugati. :-)

Bunã tuturor!  Numele meu este ___, sunt din ___ si locuiesc in ___. In timpul liber, imi place sã ____. Mâncarea mea preferatã este____. Dacã m-ai cunoaste bine, ai stii cã _____. Abia astept sã vã cunosc pe toti!  Toate cele bune, ____. 

Rândul vostru acum! Este o modalitate bună pentru a vă cunoaște intre voi, așa că vă invit să vă prezentați mai jos!  

In reply to Roxana OLS Community Manager

Re: Introduce Yourself to the Community in Romanian

I'll break the ice and start!

Bunã tuturor!  Numele meu este Roxana, sunt din Bucuresti, Romania si locuiesc tot in Bucuresti. In timpul liber, imi place sã mã plimb, pasiunea mea fiind cãlãtoritul. Mâncarea mea preferatã este sushi-ul, sau orice asiatic. Dacã m-ai cunoaste bine, ai stii cã visez sã ajung in toatã lumea. Abia astept sã vã cunosc pe toti!  Toate cele bune, Roxana.

Your turn!
In reply to Roxana OLS Community Manager

by Bernat OLS Community Manager -
Buna ziua, Roxana. Numele meu este Bernat, sunt din Sabadell si locuiesc tot in Bologna. In timpul liber, imi place sã învăț limbi străine și să gătesc. Mâncarea mea preferatã este pizza. Dacă m-ați cunoaște bine, ați ști că și mie îmi place să fac curățenie. Abia astept sã vã cunosc pe toti!  Toate cele bune, Bernat.
In reply to Bernat OLS Community Manager

Bună, Bernat! Mulțumesc pentru introducere! Bologna este cu siguranță unul dintre orașele mele preferate din Italia :) Mâncarea mea preferată este tot pizza, în special cea din Napoli, un deliciu! Iar despre curățenie, este cu siguranță un hobby util.

Se vede ca îți place să înveți limbi străine, pentru ca româna ta este impecabilă. Bravo!

Un weekend frumos,