“Practice your Turkish” Forum

Introduce Yourself to the Community in Turkish

Introduce Yourself to the Community in Turkish

de Berkay OLS Community Manager Orta -
Número de respuestas: 4

Hello everyone! 

This is the forum where some bravery is required: this forum is the place where we all practice our Turkish language-skills together! Of course, there are fantastic OLS training modules and resources within this community, but there is really nothing better than diving in and practicing what we’ve been learning with the community. 

So, let’s kick off with some bravery and start with an introduction in Turkish

Herkese merhaba! Benim adım Berkay, Türkiye'denim ve Bursa'da yaşıyorum. En büyük hobim lego yapmak. En sevdiğim yemek iskender. Beni iyi tanısaydınız, yemek aşığı olduğumu bilirdiniz. Herkesle tanışmak için sabırsızlanıyorum! Sıcak dileklerimle, berkay 

Tamam, şimdi sıra sizde! Hepimiz türkçe tanıtımlarımızı aşağıdaki yorumlarda paylaşalım!  

Hikayenizi okumak için sabırsızlanıyoruz! 

Berkay, OLS Community Manager - Turkish

En respuesta a Berkay OLS Community Manager Orta

Re: Hadi birbirimizi tanıyalım

de Bernhard Frank Lange -
Merhaba Berkay, bu forumda tanıştığımıza memnun oldum. Adım Bernhard, Almanyalıyım. Doğu Almanya’da bulunan büyük şehir olan Halle’de yaşıyorum. Oradaki Tasarım ve Sanatlar Üniversitesinde Erasmus Koordinatörü olarak çalışıyorum. Bundan dolayı ben de üniversitenin uluslararası ilişkiler ve ortaklıklar içim sorumlu memurum. Türkçemi ilerlemek istediğimden buradaki dil sınava girdim ve bu foruma katılıyorum.
En respuesta a Berkay OLS Community Manager Orta

de dufn -
Herkese merhaba! Benim adım Muriel ve ben Fransızım. Fransa'nın kuzeyinden geliyorum
Yeni kültürler keşfetmeyi gerçekten severim. Ben de Tarihe ve sanatı çok severim.
Türk kültürünü dizi ve film izleyerek keşfettim. Vatanım sensin serisini şimdi bitiriyorum !sonrisa
Eğitimimi turizm alanında yaptım ve ardından İtalya'da bir Avrupa gönüllülüğü yaptım.
Türkçe öğrenmek istiyorum çünkü bu ülkeyi ve kültürünü sevdim.
En respuesta a dufn

de Berkay OLS Community Manager Orta -
Tekrar merhaba Muriel sonrisa
Tanıştığımıza çok memnun oldum. Her zaman Fransa'ya gitmek istemişimdir. Umarım en kısa zamanda bu isteğim gerçek olur. Vatanım sensin harika bir dizi fakat benim favorim her zaman muhteşem yüzyıl olmuştur sonrisa