“Practise your Romanian” Forum

What Hobbies Do You Like?

What Hobbies Do You Like?

de către Roxana OLS Community Manager-
Număr de răspunsuri: 0

Hello, friends! 

Today's discussion topic will be all about practicing Romanian while talking about our hobbies. 

What do you like doing in your free time? Do you like working out? Do you like reading? Do you like listening to or creating music? Do you like painting, writing, walking, or something more peculiar? 

I'll go first - I love traveling and walking around, taking and editing videos and photos, reading, playing cards, and going for coffee with my friends. 

It's your turn now! I would love to hear about your hobbies in the comments section. 

Have a lovely day, 

Roxana, OLS Community Manager - Romanian 

____

Bunã, prieteni!

Tema de azi va fi despre practicarea limbii române în timp ce vorbim despre hobby-urile noastre.

Ce îți place să faci în timpul liber? Îți place să faci exerciții fizice? Îți place să citești? Îți place să asculți sau să creezi muzică? Îți place să pictezi, să scrii, să te plimbi sau poate ceva mai aparte?

Voi începe eu - imi place să călătoresc și să mă plimb, să filmez și să editez videoclipuri și fotografii, să citesc, să joc cărți și să ies la cafea cu prietenii mei.

Este rândul tãu acum! Aș vrea să aud despre hobby-urile tale în secțiunea de comentarii de mai jos. 

O zi minunată,

Roxana, OLS Community Manager - Romanian 

reading

Source: Pexels